Brzom reakcijom policajci ga uhitili na provali u trgovinu, a potom potvrdili sumnju za još jednu provalu u tu istu trgovinu

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici podnijeli posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela „Teška krađa“ provaljivanjem, od čega jedna u pokušaju.
 
Naime, u nedjelju, 18. listopada 2020. godine oko 22 sata, u Ulici Prigornica policijski službenici uhitili su 40-godišnjaka na počinjenju kaznenog djela teška krađa provaljivanjem u trgovinu te ga doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Sumnja da to nije jedino kazneno djelo koje je počinio, potvrdila se kroz kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je desetak dana ranije, u noći s 8. na 9. listopada, također provalio u tu istu trgovinu te otuđio novac i cigarete.
 
Materijalna šteta pričinjena ovim djelom iznosi oko 86.900 kuna.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici podnijeli posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.
 
FOTO: ilustracija

Stranica