Trojica muškaraca na sudu kažnjeni ukupno za iznos veći od 15 000 kuna

Kažnjeni zbog počinjenih prometnih prekršaja

Jučer, 20. prosinca 2020. godine oko 12.55 sati, 25-godišnjak upravljao je osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Ulicom I. Resnik u smjeru juga. Prilikom obavljanja kontrole vozač je odbio test na drogu  kao i vađenje krvi i urina, nakon čega je uhićen i doveden u Jedinicu za zadržavanje i prepratu. Slijedećeg dana doveden je doveden je na Općinski prekršajni sud u Zagrebu gdje je proglašen krivim te mu je izrečena novčana kazna od  6.600  kuna.
 
Jučer, 20. prosinca 2020. godine oko 13.40 sati u Zagrebu, na raskrižju Slavonske i Heinzelove ulice, prilikom kontrole prometa zaustavljen je osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 21-godišnjak prije stjecanja prava na upravljanje.  Zbog počinjenog prekršaja vozač je uhićen i smješten u Jedinicu za zadržavanje i prepratu nakon čega je doveden na Općinski prekršajni sud u Zagrebu gdje je proglašen krivim te mu je izrečena novčana kazna od  9.400 kuna.
 
Jučer, 20. prosinca 2020. godine oko 14 sati u Ulici Gordana Lederera, 25-godišnjak je upravljao osobnim automobilom pulskih registarskih oznaka za vrijeme trajanja zaštitne mjere. Slijedećeg dana doveden je na Općinski prekršajni sud u Zagrebu gdje je proglašen krivim te mu je izrečena novčana kazna od 10 000 kuna te zaštitnu mjera zabrane upravljanja 6 mjeseci.

FOTO: Ilustracija
 
 

Stranica