Dva puta provalio u isti ugostiteljski objekt na Medveščaku

Nakon što je i drugi put provalio u isti ugostiteljski objekt, vlasnik ga sustigao i tada su se fizički sukobili

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela „Teška krađa“ provaljivanjem i kaznenog djela „Teška tjelesna ozljeda“ u pokušaju.
 
Naime, sumnja se da je 26. siječnja 2021. godine oko 6.30 sati u Ulici kneza Domagoja, zajedno s još jednom zasad nepoznatom osobom, prema unaprijed stvorenoj namjeri oduzimanja tuđe pokretne stvari, došao do ugostiteljskog objekta u koji su provalili te otuđili televizor, alkoholna pića i električni romobil.
 
Nadalje, sumnja se da je 52-godišnjak 26. siječnja 2021. godine u poslijepodnevnim satima došao do istog ugostiteljskog objekta  i ponovno provalio da bi tom prilikom otuđio alkoholna pića. Nakon što je pobjegao s mjesta događaja uočio ga je 61-godišnji vlasnik ugostiteljskog objekta, sustigao ga i tada su se fizički sukobili da bi u jednom trenutku osumnjičeni udario 61-godinjaka staklenom bocom. Liječnička je pomoć ozlijeđenom pružena u Klinici za traumatologiju gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.
 
Ukupna materijalna šteta iznosi oko 36.500 kuna.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici podnijeli posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu dok je osumnjičeni predan Zatvoru u Zagrebu.

FOTO: Ilustracija

Stranica