Kokain i marihuanu skrivali u stanu te prepakiravali zbog daljnje prodaje

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakinjom i 26-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“

Naime, sumnja se da su protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljali veće količine Marihuane i Kokaina koje su potom skrivali, vagali i prepakiravali u stanu na području Novaka, nakon čega su tako pripremljenu drogu preprodavali na ilegalnom tržištu. Policijski službenici svoju su sumnju potvrdili obavljenom pretragom stana u Novakima koji koriste osumnjičeni gdje je pronađeno ukupno 1 563 grama marihuane, 94 grama kokaina, dvije digitalne vage s tragovima droge te određeni novčani iznos za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena 25-godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku, a osumnjičeni 26-godišnjak je prepraćen u zatvor zbog prije počinjenog kaznenog djela, dok je kaznena prijava protiv oboje podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

FOTO: PU zagrebačka

Stranica