Privremena regulacija prometa povodom održavanja FIS SKI WORLD CUP "SNOW QUEEN TROPHY" 2022

Uputa građanima: poštujte postavljenu privremenu regulaciju prometa i pridržavajte se uputa policijskih službenika i redarske službe

FOTO: Ilustracija

Sutra 4. i prekosutra 5. siječnja 2022. godine na Sljemenu, bez gledatelja i uz obvezu sudionika i njihovih članova pratećih ekipa na pridržavanje svih važećih epidemioloških mjera s ciljem sprječavanja širenja virusa  održat će se skijaške utrke „FIS Svjetskog kupa“ u organizaciji Hrvatskog skijaškog saveza pod nazivom „SNOW QUEEN TROPHY 2022“.
 
Slijedom toga, a temeljem prethodnih suglasnosti nadležnih gradskih službi Grada Zagreba, Općine Bistra i Rješenja Policijske uprave zagrebačke, za sav promet, osim autobusa „ZET-a“ te vozila s dozvolom i akreditacijom, zatvaraju se sljedeće ceste:
U vremenskom razdoblju od 3. siječnja 2022. godine od ponoći do 6. siječnja 2022. godine do 12 sati - Sljemenska cesta (vrh Sljemena), na cesti od skretanja na vrhu Sljemenske ceste prema Tomislavovom domu, zatim „TV“ tornju,  „Vidikovcu“ i gornjoj stanici žičare;
 
-sutra 4. siječnja 2022. godine od 6.30 do 17 sati - Ulica Bliznec i
Sljemenska cesta od Ulice Bliznec do „Šestinskog lagvića“;
 
-u srijedu 5. siječnja 2022. godine od 6.30 do 19 sati - Ulica Bliznec i
Sljemenska cesta od Ulice Bliznec do „Šestinskog lagvića“;
 
-sutra 4. i prekosutra 5. siječnja 2022. godine u vremenu od 6 do 22 sata,
sukladno prethodnoj suglasnosti Općine Bistra, za sav promet, osim vozila s dozvolom i akreditacijom, na području Gornje Bistre zatvara se Sljemenska cesta od „kamenoloma“ do vrha Sljemena.

Stranica