Policijski službenici operativnim radom posumnjali pa u automobilu osumnjičenog pronašli preko pola kilograma heronina

Dragovoljno iz automobila predao plastičnu vrećicu s oko 2 grama heroina, a nakon ishođenog sudskog naloga pretragom nađeno još 520 grama

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Sumnja se da je protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, s ciljem daljnje preprodaje, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine heroina koji je potom skrivao u svom osobnom automobilu marke Peugeot sisačkih registarskih oznaka nakon čega je drogu preprodavao na nezakonitom tržištu.
 
Naime, operativnim radom policijski službenici su posumnjali da osumnjičeni preprodaje heroin, a nakon što su 5. siječnja u popodnevnim satima na području Susedgrada provjerili njegov identitet, on im je, po izlasku iz svog osobnog automobila, dragovoljno predao plastičnu vrećicu s oko 2 grama heroina. Temeljem pribavljenog sudskog naloga, policijski službenici proveli su pretragu njegovog automobila te pronašli ukupno oko 520 grama heroina.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Stranica