Pretragom stana na području centra Zagreba pronađen kokain za daljnu preprodaju

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu


FOTO: PU zagrebačka

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“. Sumnja se da je protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine kokaina kojeg je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Zagreba nakon čega je tu istu drogu preprodavao.
 
Policijski službenici svoju su sumnju potvrdili zatjecanjem 31-godišnjaka u neovlaštenom posjedu 2,4 grama kokaina pakiranog u tri vrećice, kao i provedenom pretragom stana u Zagrebu temeljem naloga suda, u kojoj je pronađeno ukupno 21,0 grama kokaina pakiranog u jednoj vrećici i jedna digitalna vaga.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Stranica