Uhićen mogući počinitelj koji je oštetio više vozila na području Črnomerca

Probušio gume na sedam vozila u Ulici Grmoščica

FOTO: Ilustracija

U noći s 6. na 7. svibnja od 21.30 do 9.20 sati na Črnomercu u Ulici Grmoščica lijeva i Grmoščica desna, prema dosad prikupljenim informacijama, nepoznati je počinitelj najvjerojatnije oštrim predmetom oštetio više vozila bušenjem pneumatika i to na vozilima Hyundai I30 zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo 43-godišnjaka, BMW vlasništvo leasing poduzeća, Range Rover zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo 52-godišnjaka,  Mercedes C zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo poduzeća iz Zagreba, Kia Sportage, VW Caddy, Man svi zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo poduzeća iz Zagreba.
 
Materijalna šteta zasad je neutvrđena.  
 
Policijski službenici uhitili su muškarca koji se dovodi u svezu s počinjenjem ovog kaznenog djela te ga priveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.


NADOPUNA:

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

 



Stranica