Dani otvorenih vrata Policijske akademije u Zagrebu

Dana 20. lipnja 2022. godine u Zagrebu, u vremenu od 11 do 13 sati na otvorenom prostoru Trga Petra Preradovića (Cvjetni trg) Policijska uprava zagrebačka i Policijska akademija organizirati će Dan otvorenih vrata Policijske akademije

FOTO: Ilustracija

Obzirom da je u tijeku natječaj za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka kojim se planira upis 480 polaznika mlađih od 28 godina, Policijska akademija je pokrenula niz promotivnih aktivnosti za natječaj za upis u 2022/2023. godinu. Također, jedna od mnogih aktivnosti je i održavanje Dana otvorenih vrata Policijske akademije kako bi se što više mladih upoznalo s policijskim zanimanjem i motiviralo da se prijave na natječaj.
 
Dana 20. lipnja 2022. godine u Zagrebu, u vremenu od 11 do 13 sati na otvorenom prostoru Trga Petra Preradovića (Cvjetni trg) Policijska uprava zagrebačka i Policijska akademija organizirati će Dan otvorenih vrata Policijske akademije.

U sklopu manifestacije pripremljen je bogat program i pokazne vježbe specijalne jedinice policije ATJ Lučko, taktičko-navalno balističko vozilo kao i demo timovi Policijske škole „Josip Jović“, razna oprema i tehnika koju policija koristi u svakodnevnom poslu.
 
Na info pultovima bit će policijski službenici temeljne, interventne jedinice, prometne, kriminalističke i granične policije.

Ukoliko Vas zanima policijski poziv i želite se prijaviti na natječaj  Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka , pozivamo Vas da dođete u ponedjeljak, 20. lipnja 2022. godine na Trg Petra Preradovića u Zagrebu.
 
Također, pozivamo i sve ostale građane koji imaju želju upoznati se s radom policije da nam se pridruže na Danima otvorenih vrata Policijske akademije!

Stranica