Na Maksimiru odigrana utakmica 2. pretkola Lige prvaka

Jučer, 19. srpnja s početkom u 21 sat na maksimirskom stadionu odigrana je kvalifikacijska utakmica Lige prvaka između GNK Dinamo i nogometnog kluba Shkupi 1927 iz Sjeverne Makedonije kojoj je prisustvovalo oko 9000 gledatelja. Prije, za vrijeme i nakon utakmice u službene je prostorije dovedeno je pet osoba. Četiri domaća navijača privedena su zbog posjedovanja pirotehnike i zbog prekršaja protiv javnog reda i mira dok je jedan gostujući navijač priveden zbog posjedovanja droge. Jednom gostujućem navijaču, makedonskom državljaninu, zbog alkoholiziranosti je u Kliničkom bolničkom centru pružena liječnička pomoć nakon čega je pušten dok drugih postupanja nije bilo.
 
Osiguranje utakmice proteklo je u najboljem redu, s jedne strane zbog športskog ponašanja onih koji su pratili utakmicu na stadionu, ali i zbog odlične suradnje i koordinacije u radu svih onih koji su bili zaduženi za sigurnost ovog športskog događaja.

Ovim putem koristimo priliku i zahvaljujemo građanima kao i navijačima na športskom ponašanju koje uključuje i poštivanje uputa organizatora, redara i policijskih službenika.
 

Stranica