Svetom misom zadušnicom Policijska uprava zagrebačka obilježila nadolazeće blagdane Svih svetih i Dušni dan

Povodom blagdana Svih svetih  zamjenik načelnika Policijske uprave zagrebačke  s najbližim suradnicima položio je vijenac i zapalio svijeće

FOTO: PU zagrebačka

Danas, 28. listopada služena je misa zadušnica u kapeli Majke Božje Kamenitih vrata, koju je služio policijski kapelan don Marin Drago Kozić o blagdanima Svih svetih i Dušnog dana.  U skladu s tradicijom obilježavanja blagdana Svih Svetih misi zadušnici, uz zamjenika Policijske uprave zagrebačke g. Dubravka Teura prisustvovali su suradnici ali i vjernički puk. Tako su se vjernici kapelanije na dostojan način prisjetili svojih pokojnika, a posebno pokojnih i nestalih branitelja Policijske uprave zagrebačke. Prisjećanje na naše najmilije ali prvenstveno, svih naših iz Policijske uprave zagrebački koji su nam stalno u mislima i kojima smo zahvalni za učinjeno na zemaljskom putu, vjerujući kako vjerničkom molitvom možemo ostati blizu njih.
 
Spominjući blagdan Svih svetih don Kozić kazao je kako se ovih dana na osobit način obnavljaju veze s našim najmilijima, te naglasio : „Rijetki su dani poput ovih blagdana Svih Svetih  koji povezuju ljude u zemaljskom hodu sa sjećanjima na drage nam pokojnike i ovo su trenuci kada možemo i moramo prepoznati sve ljepote života i blagoslove koje možemo pronaći upravo u radu policije služeći drugima, sve uz pomoć svetaca - naših zagovornika“.
 
Nakon mise upriličena je u centralnoj zgradi Policijske uprave zagrebačke komemoracija za poginule i nestale branitelje Policijske uprave. U znak sjećanja na poginule i nestale branitelje, zamjenik načelnika Policijske uprave zagrebačke Dubravko Teur zajedno sa suradnicima položio je vijenac ispred spomen ploče poginulih i nestalih branitelja.

Stranica