U Zaprešiću održan program „Moj prijatelj policajac“

Policijski službenici Policijske postaje Zaprešić su kroz interaktivni program upoznali korisnike Centra za rehabilitaciju o važnosti policijskog posla

FOTO: PU zagrebačka

U petak, 4. studenoga u Zaprešiću, u Izdvojenoj radionici za korisnike Centra za rehabilitaciju Zagreb, održan je već tradicionalni, svima poznat interaktivni program „Moj prijatelj policajac“.
 
Naime, korisnici navedenog Centra su sa znatiželjom dočekali policijske službenike Policijske postaje Zaprešić te su s njima započeli interakciju o aktivnostima, poslovima policije i policijskoj opremi. Tijekom cjelokupnog razgovora policajcima je postavljeno niz pitanja na koja su oni s veseljem odgovorili, ali su također i korisnici ispričali svoja iskustva s policajcima i razmišljanja o važnosti policijskog posla za sigurnost cjelokupne zajednice.
 
 Završno iznenađenje korisnicima je bilo policijsko kombi vozilo, kojega su imali priliku razgledati ali isto tako i dobiti odgovore na sva postavljena pitanja o policijskom vozilu.  
 
Po reakcijama korisnika, interaktivni program im je bio zanimljiv, zabavan te su dobili informacije o važnosti policijskog posla iz prve ruke.

Stranica