Osumnjičena 42-godišnjakinja prijavljena zbog tri krađe

Sumnja se da je tablete otuđila s prodajnih pultova, a bicikl iz trgovačkog centra

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje tri kaznena djela „Krađa“.
 
Sumnja se da je 27. listopada 2021. godine oko 21.45 sati, prema unaprijed stvorenoj namjeri oduzimanja tuđe pokretne stvari s ciljem da ju protupravno prisvoji, došla u trgovački centar u Branimirovoj ulici u Zagrebu gdje je otuđila bicikl koji nije bio zavezan sigurnosnom sajlom.
 
Krajem rujna 2022. godine je ušla u trgovinu na Iblerovom trgu u Zagrebu gdje je iskoristila nepažnju zaposlenika i s prodajnog pulta otuđila tablet.
 
Također se sumnja i da je početkom listopada 2022. godine, također prema unaprijed stvorenoj namjeri oduzimanja tuđe pokretne stvari s ciljem da ju protupravno prisvoji, došla u trgovački centar na Aveniji Dubrovnik gdje je u restoranu iskoristila zauzetost i odsutnost zaposlenika te s prodajnog pulta otuđila tablet.
 
Materijalna šteta pričinjena ovim djelima iznosi oko 6400 kuna.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su redovnim putem podnijeli posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Stranica