Na ulici dobrovoljno predao kokain, dok je pretragom njegovog stana pronađeno još droge kao i oprema za pakiranje

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“

FOTO: PU zagrebačka
 
Sumnja se da je 37-godišnjak, prema unaprijed stvorenoj namjeri, protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, a radi preprodaje nabavljao veće količine kokaina i konoplje tipa droga koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Sigeta.
 
Sumnja policijskih službenika u nezakonito ponašanje 37-godišnjaka potvrđena je jučer, 31. siječnja oko 13 sati, kada im je na ulici na području Sigeta prilikom obavljanja redovnog policijskog postupanja, osumnjičeni dragovoljno izručio plastičnu vrećicu ispunjenu s 0,8 grama kokaina.  
 
Pretragom stana osumnjičenog koji su potom poduzeli, policijski službenici pronašli su ukupno 10,7 grama kokaina, 0,9 grama konoplje tipa droga, vagu i opremu za pakiranje droge.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku te su kaznenu prijavu dostavili nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu.
 

Stranica