Policajci s Medveščaka posumnjali da 46-godišnjak u kući skriva drogu namijenjenu za daljnju preprodaju

Sumnja potvrđena obavljenom pretragom, pronađena marihuana, ulje i smola konoplje te ostalo

FOTO: PU zagrebačka

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Sumnja se da je osumnjičeni protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, nabavljao veće količine konoplje-marihuane, smole konoplje i ulja konoplje tipa droga koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao u kući na području Medveščaka, a sve radi daljnje preprodaje.
 
Sumnja policijskih službenika V. policijske postaje Zagreb – Medveščak potvrđena je obavljenom pretragom prostora kojim se koristi osumnjičeni te je tom prilikom pronađeno ukupno 262,14 grama marihuane pakirano u više staklenki i paketića, 8,19 grama smole konoplje, 21,18 grama ostataka konoplje, jedna medicinska šprica ispunjena uljem konoplje, jedna ručno motana cigareta ispunjena mješavinom duhana i marihuane, digitalna vaga te određeni novčani iznos za kojeg se sumnja da potječe od preprodaje droge.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 46-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Stranica