Policijska uprava zagrebačka dodatno se osnažila kroz pruženu i realiziranu mogućnost zapošljavanja i sudjelovanja na ravnopravnoj osnovi osoba s invaliditetom

Poziv za njihov prijem bio objavljen u studenom 2022., a danas osvanuo prvi radni dan

FOTO: PU zagrebačka
 
Danas, 15. ožujka povodom objavljenog natječaja Ministarstva unutarnjih poslova za prijam u državnu službu na neodređeno i određeno vrijeme, načelnik Policijske uprave zagrebačke Marko Rašić zajedno sa suradnicima, izrazio je dobrodošlicu te iskazao zadovoljstvo s početkom rada devet državnih službenika.
 
„Ponašanje svakog državnog službenika u koje se ubraja ljubaznost, vještina komuniciranja i spremnost na pružanje pomoći načini su kako se profesionalno i stručno pruža usluga našim građanima, te je ujedno način koji je poželjan i obostrano koristan“ istaknuo je načelnik Policijske uprave zagrebačke Marko Rašić.
 
Također su novozaposleni službenici upoznati s funkcioniranjem Sektora za imigracije, državljanstvo i upravne poslove Policijske uprave zagrebačke i policijskim postajama u kojima će obavljati svoje zadaće.
 
Policijska uprava zagrebačka dodatno se osnažila kroz pruženu  i realiziranu mogućnost zapošljavanja i sudjelovanja na ravnopravnoj osnovi osoba s invaliditetom. Uz iskazanu dobrodošlicu prvog radnog dana kolegicama i kolegama,  zagrebačka je policija otvorila novu perspektivu i usuđujemo se reći okrenula jednu novu stranicu.  
 
 

Stranica