Policijski službenici razotkrili drugu stranu priče

Prijavio kazneno djelo, ali lažno

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 62-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Lažno prijavljivanje kaznenog djela“.
 
Sumnja se da je 62-godišnjak 18. srpnja 2023. godine u službenim prostorijama II. Policijske postaje Zagreb Črnomerec podnio prijavu protiv nepoznatog počinitelja, koji mu je, po njegovom navodu, istoga dana na raskrižju ulice Ruševje i Hrvatskih branitelja, nakon zaustavljanja osobnog automobila na semaforu, prišao vozilu te udario i uporabom tjelesne snage izvukao iz automobila , te se potom s njime dao u bijeg, iako je 62-godišnjak znao da to nije istina.
 
Naime, policijski službenici Policijske postaje Zaprešić su opsežnim i sveobuhvatnim kriminalističkim istraživanjem utvrdili kako je priča drugačija, odnosno da je 62-godišnjak 18. srpnja 2023.godine, upravljao s osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka na području Grmošćice te uslijed alkoholiziranosti sletio s kolnika, nakon čega automobil nije više mogao pokrenuti. Također, u vozilu, u svojstvu suvozača, u tom trenutku se nalazio i  38-godišnjak, s kojim se 62-godišnjak verbalno a potom i fizički sukobio. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Lažno prijavljivanje kaznenog djela“ policijski službenici su podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, dok se također i nastavlja kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teška tjelesna ozljeda“ na njegovu štetu.
 
 
 
 
 
 

Stranica