Provalio u jedan ugostiteljski objekt te sedam puta u samposlužne aparate iz dvije zdravstvene ustanove

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog sumnje da je počinio 8 kaznenih djela „Teška krađa provaljivanjem“.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni od 16. studenoga do 8. prosinca 2022. godine neovisno o dobu dana na području Maksimira i Medveščaka u sedam navrata provalio u samoposlužne aparate koji su se nalazili u dvije zdravstvene ustanove u Kišpatićevoj i Petrovoj ulici, a iz kojih je otuđio novac.
 
Tu nije bio kraj njegovom protupravnom ponašanju, pa je tako početkom studenoga 2022. godine u noćnim satima, osumnjjičeni s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi došao do ugostiteljskog objekta na adresu u Zagrebu, Dobri Dol gdje je provalio u ugostiteljski objekt, ušao unutra te otuđio novac, nakon čega je pobjegao.
 
Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima znosi oko 3.335 eura.
 
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljemo nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Stranica