Osumnjičena za krađe iz trgovina predana pritvorskom nadzorniku

Koristila nepažnju zaposlenica kako bi otuđila razne proizvode

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela  „Krađa“
 
Sumnja se da je u svibnju 2023. godine, u prijepodnevnim satima, prema unaprijed stvorenoj namjeri da protupravno prisvoji tuđu pokretnu stvar, došla u trgovinu na Maksimirskoj cesti te iskoristila nepažnju zaposlenica i otuđila šest parfema s kojima se udaljila.
 
Početkom lipnja 2023. godine je zajedno s još jednom zasad nepoznatom muškom osobom, u dva navrata došla do trgovine u Ulici kneza Trpimira iz koje su potom otuđili dezodoranse, šampone, gelove za tuširanje, regeneratore za kosu, deterdžente, paštete, konzerve ribe i ostalo.
 
U drugoj polovici srpnja je osumnjičena 23-godišnjakinja, prema unaprijed stvorenoj namjeri da protupravno prisvoji tuđu pokretnu stvar, došla do trgovine na Savskoj cesti u kojoj je iskoristila nepažnju zaposlenica i otuđila novčanik iz skladišta trgovine.
 
Također se sumnja i da je na samom početku listopada 2023. godine došla do trgovina u Ulici kneza Ljudevita Posavskog i Ulici kneza Zvonimira u kojima je iskoristila nepažnju zaposlenica i otuđila alkoholna pića, čokoladne namaze, ruksak i duhanske proizvode.
 
Materijalna šteta pričinjena ovim djelima iznosi oko 2880 eura.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Stranica