Policijska uprava zagrebačka u suradnji s partnerima održala predavanje za zaposlenike koji obavljaju dostavu

Cilj je podizanje razine sigurnosti i prometne kulture u gradu Zagrebu

FOTO: Ilustracija
 
Danas, 29. studenoga 2023. godine u prostorijama Auto kluba Končar održano je predavanje za zaposlenike trgovačkog društva Novo people d.o.o. koji obavljaju dostavu za tvrtku Wolt.
 
Teme predavanja uz samozaštitno ponašanje bile su i edukacija o prometnim pravilima i propisanom načinu sudjelovanja u prometu.
 
Policijska uprava zagrebačka u suradnji s partnerima Auto Klubom Končar i predavačem gosp. Damirom Novakom, dipl. ing. pokrenula je predavanje s ciljem podizanja razine sigurnosti i prometne kulture u Gradu Zagrebu.
 
Predavači na navedenoj edukaciji bili su gosp. Damir Novak, dipl. ing., gosp. Krešimir Mišić, voditelj Službe prometne policije i gosp. Velimir Tišma, voditelj Službe prevencije.
 
„Uloga kriminalističke prevencije i savjeti u području samozaštitnog ponašanja kod naših građana i posjetitelja grada Zagreba imaju važnu ulogu u stvaranju sigurnijeg okruženja u zajednici“,
rekao je voditelj Službe prevencije Velimir Tišma.
 
Predavanje od strane gosp. Novaka bilo je zanimljivo polaznicima iz razloga jer su isti mogli vidjeti realne situacije u prometu koje se događaju u gradu Zagrebu, a pritom je svim polaznicima pojasnio način pridržavanja prometnih pravila i propisa.
 
U svom predavanju voditelj Službe prometne policije gosp. Mišić istaknuo je koji su to najčešći prekršaji kao i prekršajne sankcije predviđene za određene vrste prekršaja, a koje pojedini sudionici u prometu svakodnevno čine i na taj način utječu na sigurnost svih ostalih sudionika u prometu.
 
Predavanje je održano na engleskom jeziku, a pohodilo ga je ukupno 35 zaposlenika- državljana Republike Indije, koji su pokazali visoku motiviranost postavljajući pitanja i aktivno sudjelujući u predavanjima.
 
 
 

Stranica