Ubojstvo u pokušaju - nadopuna

Nadopuna:

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Ubojstvo“ u pokušaju.

Naime, tijekom jučerašnjeg dana osumnjičeni 55-godišnjak i 41-godišnjak konzumirali su alkoholna pića, da bi se u jednom trenutku, u kući na području Velike Gorice, Ulici Antuna Cvetkovića, međusobno verbalno sukobili. S namjerom da usmrti 41-godišnjaka, osumnjičeni ga je potom napao s nožem te ga ozlijedio. Liječnička pomoć 41-godišnjaku pružena je u Kliničkom bolničkom centru gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Osumnjičeni 55-godišnjak je uhićen te je doveden pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.  
 
Jučer, 18. prosinca oko 14 sati, na području Velike Gorice, Ulici Antuna Cvetkovića, prvotno su se verbalno sukobili 55-godišnjak i 41-godišnjak, nakon čega je 55-godišnjak oštrim predmetom napao 41-godišnjaka i teško ga ozlijedio. Ozlijeđenoj osobi liječnička pomoć pružena je u Kliničkom bolničkom centru, dok je osumnjičeni 55-godišnjak pod nadzorom policije. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Stranica