Policijski službenici upoznali građane s kampanjom „Postani policajac ili policajka“

FOTO: PU zagrebačka

U subotu, 11. svibnja 2024. godine od 10 do 15 sati u Zagrebu, u Budmanijevoj ulici održana je proslava 90. obljetnice DVD Trnje.
 
Policijski su službenici Policijske uprave zagrebačke, VIII Policijske postaje Zagreb u sklopu toga proveli aktivnosti i zadaće iz kampanje Postani policajac/ policajka  u 2024.godini.
 
Aktivnosti i zadaće, usmjerene su na kampanju Policijske škole "Josip Jović" koja provodi školovanje za zanimanje policajac/policajka preko Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka i kroz program srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja upisom učenika u treći razred srednje škole.
 
Svi prisutni, od naših najmlađih a posebno građani koji pokazuju interes za policijsko zanimanje mogli su se u Brošuri „Postani policajac ili policajka“ upoznati s programima, aktivnostima i sadržajima policijskog obrazovanja i zanimanja te o uvjetima upisa i osobinama koje su potrebne osobama za obavljanje policijskog posla. Također, upoznati su s podnošenjem prijave na natječaj i odgovorima na najčešća pitanja te ostalim pogodnostima koje ostvaruju državni službenici i namještenici.

Stranica