U sklopu dviju manifestacija u subotu 15. lipnja, prezentirana kampanja „Postani policajac“

Više od 800 posjetitelja imalo mogućnost doznati kako postati policajka/policajac


FOTO: PU zagrebačka
 
U subotu, 15. lipnja 2024. godine u organizaciji Grada Zagreba, na prostoru Gimnazije u Sesvetama održana je manifestacija „Zagreb, siguran za tebe - sigurniji s tobom“. Manifestacija je bila usmjerena podizanju svijesti građana o smanjenju rizika od katastrofa, povezivanje dionika u sustavu civilne zaštite, prezentaciju rada i opreme operativnih snaga. Na događanju su svoju opremu i snage građanima prezentirali svi oni koji u žurnim situacijama su građanima od pomoći, pa ne čudi da je i policija sudjelovala.

Istog dana u Dubravi, kvartu pored, u organizaciji Narodnog sveučilišta Dubrava, u sklopu javne priredbe "Dani Dubrave 2024.“, održan je program ispred Kulturnog centra Dubrava uz sudjelovanja raznih udruga, obrtnika, malih poduzeća, radionica za djecu i klubova kao i osnovnih škola s područja Dubrave.

Na navedenim manifestacijama policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su u suradnji s Policijskom akademijom Josip Jović proveli kampanju "Postani policajac/ka", a na istima je bilo prisutno oko 800 posjetitelja koji su se upoznali s načinom kako postati policajac ukoliko se prepoznaju u tom životnom pozivu.

Stranica