Oštećeno više osobnih automobila- osoba koja se dovodi u svezu privedena u službene prostorije

FOTO: Ilustracija

Između 17. i 18. srpnja na Peščenici, u Ulici Grada Chicaga, Zdeslava Turića i Davora Zbiljskog  na prostoru javnog parkirališta nepoznati počinitelj prišao je:
 
- osobnom automobilu Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka kojeg koristi 37-godišnjak te u predjelu poklopca motora ispalio hitac najvjerojatnije iz vatrenog oružja zbog čega je nastalo oštećenje lima.
 
- osobnom automobilu Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka kojeg koristi 30-godišnjak te najvjerojatnije iz vatrenog oružja ispalio hitac u predjelu prednje maske vozila zbog čega su oštećeni hladnjaci klime, getribe i vode te prednje vjetrobransko staklo.
 
- osobnom automobilu BMW zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo 31-godišnjaka na kojem je na neutvrđen način, razbio prednje vjetrobransko staklo.
 
- osobnom automobilu Škoda zadarskih registarskih oznaka vlasništvo 27-godišnjakinje na kojem je iz neposredne blizine u poklopac motora vozila ispalio jedan hitac najvjerojatnije iz plinskog pištolja zbog čega je nastalo oštećenje lima.
 
Na mjestu događaja obavljen je očevid.
 
Muškarac koji se dovodi u svezu s počinjenjem ovih kaznenih djela priveden je u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Stranica