Pretragom pronađeni kokain, ulje marihuane, uređaj za vakumiranje i dvije vage za precizno mjerenje

U stanu osim kokaina skrivao i novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge

FOTO: PU zagrebačka

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim muškarcem zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i prometa drogama“.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem, sumnja se, da je osumnjičeni na području Novog Zagreba, u stanu na za sada neutvrđen način protivno odredbama iz članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, nabavio neutvrđenu količinu kokaina i ulja marihuane, koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu s ciljem daljnje prodaje.
 
U utorak, 23. srpnja, policijski službenici u domu i drugim prostorijama na području Novog Zagreba kojima se koristi osumnjičeni, obavljenom pretragom pronašli su šest omota ispunjenih kokainom ukupne težine 272,2 grama, 17 originalno zapakiranih elektroničkih cigareta u kojima se nalazi ulje marihuane, dvije digitalne vage za precizno mjerenje težine s tragovima droge, jedan uređaj za vakumiranje te novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u zakonskom roku, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Stranica