Otkriven počinitelj 7 kaznenih djela krađe

U jutarnjim satima po trgovinama otuđio alat i kozmetiku

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje sedam kaznenih djela „Krađa“.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem, sumnja se da je osumnjičeni 45-godišnjak, u vremenu od 7. veljače do 13. ožujka 2024. na području Črnomerca i Jankomira počinio ukupno sedam kaznenih djela krađa, od toga jednu u pokušaju i u jednoj je imao, za sada, nepoznatog pomagača.
 
Sumnja se da je u veljači, u šest navrata, u prijepodnevnim satima, iz jednog trgovačkog društva na Jankomiru, otuđio razni alat i kozmetiku, na način da je dolazio do artikala te s polica stavljao u trgovačka kolica, potom se rješavao ambalaže i alat stavljao u svoj ruksak nakon čega se udaljavao iz trgovine bez da je iste platio.
 
Također, sumnja se da je 13. ožujka ušao u poslovnicu trgovačkog društva na Zagrebačkoj aveniji i s police otuđio 21 komad sredstva za čišćenje, koje je stavio u ruksak nakon čega se udaljio s otuđenim predmetima.
 
Materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 1780 eura.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnesena je kaznena prijava Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Stranica