​Pokušaj ubojstva na Medveščaku (nadopuna Informacije od 26.svibnja) dovršeno kriminalističko istraživanje

Osumnjičena za jedno ubojstvo u pokušaju, policija je osumnjičila za još dva ista kaznena djela

Nakon objavljene vijesti Pokušaj ubojstva na Medveščaku, osumnjičenoj 42-godišnjakinji pružena je liječnička pomoć u odgovarajućoj ustanovi. Po dovršetku liječenja osumnjičene, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju na štetu 53-godišnjaka.  
 
Naime, sumnja se da je osumnjičena 25. svibnja 2024. nešto prije 9 sati, nakon verbalne svađe s 53-godišnjakom, uzela nož te u namjeri da ga usmrti, ubola nožem u prsa, nakon čega joj je oštećeni uspio oduzeti nož i pobjeći.
 
Nadalje, sumnja se da je također 13. svibnja 2024. nešto prije ponoći, u stanu, nakon verbalne svađe s 44-godišnjakom, kada je htio izaći iz stana, krenula za njim, uzela nož te u namjeri da ga usmrti ubola u trbuh i ovoga puta ozlijeđeni je uspio pobjeći te je lakše ozlijeđen.
 
Također, daljnjim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici su došli do saznanja da je osumnjičena i 6. veljače 2024. godine, u stanu, tijekom noći, također nakon verbalne svađe s 39-godišnjakom, otišla u kuhinju po nož te u namjeri da ga usmrti dva puta ubola u prsa, a zatim i u ruku. S lakšim ozljedama 39-godišnjak je uspio pobjeći.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnijeta je nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.
 

Stranica