Prometna nesreća na Trnju

U nedjelju, 25. kolovoza u 9.20 sati 31-godišnji strani državljanin upravljao je osobnim (taxi) automobilom slavonsko-brodskih registarskih oznaka, a kretao se Avenijom Većeslava Holjevca u smjeru sjevera. Dolaskom do raskrižja sa Slavonskom avenijom i Ulicom hrvatske bratske zajednice, ušao je u raskrižje zadržavajući smjer kretanja ravno na znak crvenog svijetla na semaforu za njegov smjer kretanja.
Tom prilikom je u raskrižju, na njegovo vozilo naletio osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnjak, a koji se kretao Slavonskom avenijom, a u raskrižje je ušao zadržavajući smjer kretanja ravno na znak zelenog svijetla na semaforu.
U prometnoj nesreći 19-godišnja putnica iz osobnog automobila slavonsko-brodskih registarskih oznaka je teško ozlijeđena, a liječnička pomoć joj je pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.
Zbog izazivanja prometne nesreće i sumnje u počinjenje kaznenog djela iz članka 227. st. 1. i 2. Kaznenog zakona 31-godišnji strani državljanin je uhićen te će u zakonskom roku biti predan pritvorskom nadzorniku.

Stranica