Uz uporabu drvene palice i alata fizički nasrnuli na dvojicu muškaraca

Protiv osumnjičenih podnesena kaznena prijava
 

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 25 i 29 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Sudjelovanje u tučnjavi“ iz članka 122. stavka 1. Kaznenog zakona na štetu 41-godišnjaka te „Nasilničko ponašanje“ iz članka 323a. stavka 1. Kaznenog zakona na štetu 45-godišnjaka.
 
Sumnja se da su osumnjičeni jučer, 7. rujna oko 6.20 sati u Sesvetama, u Selčinskoj ulici došli na adresu gdje stanuju oštećeni te su prvo verbalno, a zatim i fizički napali 41-godišnjaka nakon čega su se udaljili. Nedugo zatim taj je 41-godišnjak zajedno s drugooštećenim 45-godišnjakom krenuo vozilom u potragu za osumnjičenima te su ih uočili u Zagrebačkoj ulici gdje je došlo do fizičkog sukoba između njih četvorice.
Tom prilikom su osumnjičenici uz uporabu alata i drvene palice fizički nasrnuli na oštećene te ih ozlijedili, a nakon čega su se udaljili.

Oštećenima je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava gdje je utvrđeno da je 41-godišnjak teško ozlijeđen dok je 45-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv osumnjičenih je redovnim putem podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu.

Stranica