Pretragom pronađen kokain

Osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i prometa drogama.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavio veću količinu kokaina koji je potom sakrivao u stanu na području Peščenice i u osobnom automobilu kojim se koristi, a radi daljnje prodaje.
 
U utorak, 15. listopada 2024. godine u popodnevnim satima, pretragom osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka kojim se koristi osumnjičeni pronađeno je ukupno 19,5 grama kokaina pakiranog u 29 paketića i određeni novčani iznos za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge, a pretragom stana kojim se koristi pronađeno je 0,6 grama kokaina pakiranog u dvije vrećice.
 
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je u zakonskom roku uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku.

Stranica