10. memorijalni malonogometni turnir "Mario Kusanić"

Slika PU_ZG/slike/malinogomet/2018/19.4/1_m.jpg

 Foto: PU zagrebačka

U subotu 14. travnja 2018. godine u organizaciji Policijske postaje Jastrebarsko na prostoru sportskog centra NK "Vinogradar" u Mladini održan je 10. memorijalni malonogometni turnir "Mario Kusanić" u znak sjećanja na kolegu i prijatelja Maria Kusanića, koji je prije deset godina kao pripadnik Mobilne jedinice prometne policije tragično stradao u akciji hvatanja višestrukog ubojice na području Hrvatskog zagorja.

 

Na turniru su uz pozivnicu organizatora osim ekipe domaćina Policijske postaje Jastrebarsko, sudjelovale i ekipe: 

  • dvije ekipe iz Uprave za posebne poslove sigurnosti - Služba za osiguranje i zaštitu diplomatskih misija i konzularnih ureda i Služba za osiguranje i zaštitu štićenih objekata i prostora, 
  •  Mobilna jedinica prometne policije,
  •  Policijska uprava zagrebačka
  •  Policijska postaja Karlovac
  •  Policijska postaja Samobor
  •  Brežani

Prvo mjesto osvojila je ekipa Policijske uprave zagrebačke, drugo ekipa UPPS- Služba za osiguranje i zaštitu diplomatskih misija i konzularnih ureda i treće ekipa Policijske postaje Karlovac, dok je najbolji strijelac turnira Denis Lihić iz ekipe PUZ-a.

Po završetku turnira s nekoliko prigodnih riječi zahvale za održavanje sjećanja na njegovog oca prisutnima se obratio Maro Kusanić, desetogodišnji sin pokojnog kolege Maria, koji je potom zajedno s Miroslavom Patekarom, načelnikom Policijske postaje Jastrebarsko uručio zahvalnice sudionicima  i nagrade pobjednicima turnira.



Stranica