Cilj mu je bio novac odnosno novčanici zaposlenica u ugostiteljskom objektu na Badnjak i Staru godinu

Slika /PU_ZG/ilustracije/foto - ilustr - auto.jpg

Dugoselska policija provela kriminalističko istraživanje te podnijela posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim državljaninom rumunjske zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Krađa“ i kaznenog djela „Teška krađa“.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni, 24. prosinca 2021. godine u popodnevnim satima u Dugom Selu u Ulici Josipa Zorića, došao u ugostiteljski objekt, iskoristio nepažnju i zauzetost 55-godišnje zaposlenice te s unutrašnje strane šanka joj otuđio novčanik s novcem nakon čega se dao u bijeg.
 
Nadalje, sumnja se da je osumnjičeni, 31. prosinca 2021. godine u večernjim satima, dok se nalazio u ugostiteljskom objektu u Dugom Selu u Zagrebačkoj ulici, na proslavi dočeka Nove godine, došao do šanka na kojem je 26-godišnjakinja odložila svoju torbicu u kojoj se nalazio novčanik s dokumentima, novcem i ostalo. Nakon kraće komunikacije iskoristio je njenu nepažnju te joj otuđio torbicu. Materijalna šteta pričinjena ovim djelima iznosi oko 2.800kuna.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su podnijeli posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.  
 

Stranica