Dobrodošlicu novacima u redovima Policijske uprave zagrebačke zaželio načelnik Marko Rašić

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2024/SRPANJ/srednjoškolci u PUZ/Slika001.jpg
  • Slika

Počinje s radom druga generacija polaznika srednjoškolskog obrazovanja za policajce

FOTO: PU zagrebačka
 
Danas, 1. srpnja 2024. godine, s radom u Policijskoj upravi zagrebačkoj započinje 20 policijskih službenika koji su prije deset dana uspješno završili program srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja.
 
U prostorijama V. Policijske postaje Zagreb (Medvešćak) u Vlaškoj ulici 106, policijskim službenicima raspoređenima na rad u zagrebačkim policijskim postajama dobrodošlicu je poželio načelnik Policijske uprave zagrebačke Marko Rašić.


Načelnik Marko Rašić pozdravio je vježbenike i sa posebnim zadovoljstvom poželio dobrodošlicu i drugoj generaciji koja je uspješno završila dvogodišnje policijsko srednjoškolsko obrazovanje u Policijskoj školi „Josip Jović“.
 
„Policijska uprava zagrebačka policijska je uprava I. kategorije i ujedno najveća policijska uprava u Republici Hrvatskoj čiji policijski službenici svakodnevnim savladavanjima različitih izazova pridonose dobrom stanju sigurnosti na području grada Zagreba i Zagrebačke županije. Računamo da ćete od danas vašim predanim radom i profesionalnošću i vi uspješno doprinositi dobrim rezultatima koje ova Policijska uprava ostvaruje“- istaknuo je i ovoj generaciji načelnik Marko Rašić.
 
„Tijekom školovanja stekli ste određena znanja i vještine za početak rada, koje ćete primjenjivati ali i učiti se od iskusnih kolega. Razmislite o daljnjem nastavku obrazovanja te vjerujem da će vam upravo rad u jednoj od policijskih postaja Policijske uprave zagrebačke omogućiti stjecanje iznimnog iskustva te svih potrebnih znanja i vještina kako biste ovaj poziv kvalitetno i uspješno obavljali“- nastavio je Načelnik.
 
„Budite kroz svoj rad predani, savjesni i profesionalni te posao obavljajte odgovorno, zakonito i pravedno, a svojim ponašanjem, u službi i izvan nje, budite ogledalo svim građanima kao i budućim generacijama policijskih službenika“ - rekao je načelnik Rašić te nakon iskazane dobrodošlice prvog radnog dana, novim kolegicama i kolegama još jednom poželio sreću i puno uspjeha u budućem radu.

Stranica