Dovršeno krim. istraživanje - u Velikoj Gorici uhićen višestruki razbojnik

Slika PU_ZG/slike/MUP/uhicenik02.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Velika Gorica dovršili su krim. istraživanje nad 25-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio ukupno četiri razbojništva. Osumnjičeni je od 2. srpnja do 30. listopada ove godine počinio navedena kaznena djela na području Zagreba, Zaprešića i Velike Gorice. On bi ulazio u trgovine za otkup plemenitih metala i prijeteći vatrenim oružjem od zaposlenica zatražio novac i nakit, a one bi mu iz straha za vlastiti život isto i predavale. Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 32 000 kuna. Nakon krim. istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podneseno Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.  

FOTO: Ilustracija

 

Policijski  službenici  Policijske postaje Velika Gorica dovršili su krim. istraživanje nad 25-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio ukupno četiri razbojništva.

Osumnjičeni je od 2. srpnja do 30. listopada ove godine počinio navedena kaznena djela na području Zagreba, Zaprešića i Velike Gorice. On bi ulazio u trgovine za otkup plemenitih metala i prijeteći vatrenim oružjem od zaposlenica zatražio novac i nakit, a one bi mu iz straha za vlastiti život isto i predavale. Ukupna materijalna šteta  počinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 32 000 kuna.

Nakon krim. istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podneseno Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.



Stranica