Dovršeno kriminalističko istraživanje za tučnjavu u kojoj je muškarac teško ozlijeđen

Slika /PU_ZG/ilustracije/foto - ilustr - auto.jpg

Verbalni sukob prerastao u fizički u ugostiteljskom objektu u kojem je 25-godišnjak teško ozlijeđen

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca starosti 35, 38 i 43 godine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Sudjelovanje u tučnjavi“ s posljedicom teške tjelesne ozljede.
 
Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem potvrđena je sumnja policijskih službenika da je 27. listopada 2022. godine oko 3.30 sati, u ugostiteljskom objektu, 35-godišnjak prišao oštećenom 25-godišnjaku, a nakon međusobne verbalne prepirke, s ciljem da oštećenog izvede iz ugostiteljskog objekta, počeo ga je odgurivati i povlačiti za majicu, nakon čega su osumnjičenom u pomoć prišli osumnjičeni 38-godišnjak i 43-godišnjak te su oštećenog njih trojica zajedno oborili na tlo, a zatim ga podigli i gurajući izveli do izlaza iz ugostiteljskog objekta pri čemu su ga zajedno udarali šakama u glavu i tijelo. Nakon što su ga izbacili iz ugostiteljskog objekta, za vrijeme dok je oštećeni ležao na tlu, zajedno su mu ponovo zadali više udaraca u glavu i tijelo, uslijed čega je teško ozlijeđen.
 
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, trojica osumnjičenih su predani pritvorskom nadzorniku dok je Posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Stranica