Dovršeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje na kazneno djelo teško ubojstvo u Mlinovima

Slika /PU_ZG/ilustracije/foto - ilustr - auto.jpg

Predan pritvorskom nadzorniku

FOTO: Ilustracija

NADOPUNA od 28. rujna

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Teško ubojstvo“.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

--------------------------------------------------------------------------------------
NADOPUNA od 27. rujna

Danas, 27. rujna oko 19.45 sati osumnjičeni 56-godišnjak je uhićen te priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje koje je u tijeku.

----------------------------------------------------------------------------------------
Danas, 25. rujna oko 2 sata u Centru, u Mlinovima, temeljem informacija o najavljenom samoubojstvu zaprimljenih od građana zbog objava na društvenim mrežama, u stanu je pronađen 56-godišnji muškarac koji je u trenutku ulaska policijskih službenika bio narušenog zdravstvenog stanja. Na mjestu događaja pronađeno je i troje djece bez znakova života. Dolaskom hitne medicinske pomoći potvrđena je nasilna smrt djece dok je muškarac prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje je zadržan na liječenju. Očevid je proveden uz rukovođenje zamjenice Županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Stranica