Jedan od osumnjičenih prvo otuđio ključ automobila da bi se kasnije svi zajedno s otuđenim automobilom odvezli do obližnje benzinske postaje

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad četvoricom muškaraca (28, 27, 21, 20) zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Krađa“ na štetu 57-godišnjaka.
 
Sumnja se da je između 2. i 3. travnja 2021. godine 28-godišnjak došao u Ulicu Đure Predovića u Martinskoj Vesi gdje se ispred kuće nalazio parkiran osobni automobil marke Kia Pride zagrebačkih registarskih oznaka, a koji je bio otključan te je iz automobila otuđio novac i ključ. Kasnije tog dana pozvao je ostale osumnjičene osobe s kojima je došao do vozila da bi ključ dao 27-godišnjaku te se potom svi zajedno odvezli do obližnje benzinske postaje. Na toj su ih postaji zatekli policijski službenici i priveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski će službenici podnijet posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Stranica