Krim istraživanje: četiri krađe i jedan pokušaj na području Zagreba

Policijski službenici 1. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio 4 krađe bicikala i jedan pokušaj krađe bicikla na štetu 5 osoba. Osumnjičeni je navedena kaznena djela počinio u razdoblju od svibnja do kolovoza 2011. na području Zagreba. Četrdesetsedmogodišnjak je, s torbom u kojoj su bile spremljene škare za željezo, prilazio biciklima koji su bili „zaključani“ sajlama. Škarama je prerezao sajle i otuđio bicikle koje je potom prodavao na Dolcu i Trešnjevačkoj tržnici. U jednoj krađi bicikla u srpnju 2011. počinitelja je uočila vlasnica bicikla zbog čega je ovaj odustao od svog nauma i pobjegao. Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 11 500 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je ODO-u podnijeto posebno izvješće.  

Policijski službenici 1. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio 4 krađe bicikala i jedan pokušaj krađe bicikla na štetu 5 osoba.

Osumnjičeni je navedena kaznena djela počinio u razdoblju od svibnja do kolovoza 2011. na području Zagreba. Četrdesetsedmogodišnjak je, s torbom u kojoj su bile spremljene škare za željezo, prilazio biciklima koji su bili „zaključani“ sajlama. Škarama je prerezao sajle i otuđio bicikle koje je potom prodavao na Dolcu i Trešnjevačkoj tržnici.

U jednoj krađi bicikla u srpnju 2011. počinitelja je uočila vlasnica bicikla zbog čega je ovaj odustao od svog nauma i pobjegao.

Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 11 500 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je ODO-u podnijeto posebno izvješće.



Stranica