Krim. istraživanje: iznuda, nasilničko ponašanje i prijetnja

Policijski službenici 2. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela, iznude, nasilničkog ponašanja i prijetnje na štetu 25-godišnjakinje. Osumnjičeni je tijekom 2009. dolazio na adresu stanovanja i radno mjesto oštećene, koju poznaje od ranije te ju uznemiravao i prijetio joj. U prosincu 2011. od oštećene je iznudio 6 000 kuna nakon čega ju je prestao uznemiravati. U veljači 2012. osumnjičeni ju je ponovno počeo pratiti i uznemiravati. Slučaj je kulminirao 9. ožujka kada joj je 26-godišnjak na autobusnoj stanici prišao te verbalno ju i fizički napao. Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz posebno izvješće ODO-u u Zagrebu, odveden pritvorskom nadzorniku.  

Policijski službenici 2. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela, iznude, nasilničkog ponašanja i prijetnje na štetu 25-godišnjakinje.

Osumnjičeni je tijekom 2009. dolazio na adresu stanovanja te 25-godišnjakinju uznemiravao i prijetio joj. U prosincu 2011. od  oštećene je iznudio 6 000 kuna nakon čega ju je prestao uznemiravati. U veljači 2012. osumnjičeni ju je ponovno počeo pratiti i uznemiravati. Slučaj je kulminirao 9. ožujka kada joj je 26-godišnjak na autobusnoj stanici prišao te verbalno ju i fizički napao. Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz posebno izvješće ODO-u u Zagrebu, odveden pritvorskom nadzorniku.



Stranica