Krim istraživanje: razbojništva i teška krađa provaljivanjem

Slika PU_ZG/slike/MUP/oruzje_i_streljivo.jpg

Policijski su službenici II. Policijske postaje dovršili krim istraživanje nad 19-godišnjim mladićem zbog osnova sumnje da je u siječnju počinio gore navedena kaznena djela na štetu dvije fizičke i jedne pravne osobe. Dvadesetog je siječnja na Samoborskoj cesti 43-godišnjaku prijetio pištoljem i otuđio 1 700 kuna. Dva dana u Primorskoj je ulici verbalno prijetio 32-godišnjem muškarcu i otuđio 520 kuna. Teška krađa provaljivanjem dogodila se 21.-og kada je u Ilici provalio u izlog poduzeća iz Zagreba i otuđio nakit vrijedan 7 000 kuna. Nakon dovršene obrade predan je pritvorskom nadzorniku, a posebno je izvješće predano Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu.  

 

Foto: Ilustracija

Policijski su službenici II. Policijske postaje dovršili krim istraživanje nad 19-godišnjim mladićem zbog osnova sumnje da je u siječnju počinio gore navedena kaznena djela na štetu dvije fizičke i jedne pravne osobe.

Dvadesetog je siječnja na Samoborskoj cesti 43-godišnjaku prijetio pištoljem i otuđio 1 700 kuna. Dva dana u Primorskoj je ulici verbalno prijetio 32-godišnjem muškarcu i otuđio 520 kuna.

Teška krađa provaljivanjem dogodila se 21.-og kada je u Ilici  provalio u izlog poduzeća iz Zagreba i otuđio nakit vrijedan 7 000 kuna.

Nakon dovršene obrade predan je pritvorskom nadzorniku, a posebno je izvješće predano Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu.

 



Stranica