Krim istraživanje: sprječavanje službene osobe u obavljanju službene dužnosti na Medveščaku

U ponedjeljak, 23.-eg ovog mjeseca, oko 17 sati u Ulici kralja Zvonimira osamnaestogodišnjeg je mladića policijski službenik zatražio osobnu iskaznicu kao dio službene radnje legitimiranja. Mladić je krenuo u bijeg, a policijski mu je službenik izdao naredbu da se zaustavi, na što je ovaj nastavio bježati pa je službenik krenuo za njim i sustigao ga. Tjelesnom je snagom srušio osumnjičenog mladića, na što se ovaj krenuo opirati i udarati policijskog službenika.  

U ponedjeljak, 23.-eg ovog mjeseca, oko 17 sati  u Ulici kralja Zvonimira osamnaestogodišnjeg je mladića policijski službenik zatražio osobnu iskaznicu kao dio službene radnje legitimiranja. Mladić je krenuo u bijeg, a policijski mu je službenik izdao naredbu da se zaustavi, na što je ovaj nastavio bježati pa je službenik krenuo za njim i sustigao ga. Tjelesnom je snagom srušio osumnjičenog mladića, na što se ovaj krenuo opirati i udarati policijskog službenika.

Tada je u pomoć došao drugi policijski službenik uz čiju je pomoć osumnjičeni svladan i odveden u službene prostorije na krim istraživanje. Tijekom gore opisanog postupanja i policijski su službenici i osumnjičeni mladić lakše ozlijeđeni.

Nakon dovršenog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.



Stranica