Kriminalističko istraživanje- Prijetnja, nasilničko ponašanje u obitelji i zloporaba opojnih droga

Policijski službenici III. Policijske postaje dovršili su krim istraživanje nad 27-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje i nasilničkog ponašanja u obitelji na štetu nevjenčane 24-godišnje supruge te kazneno djelo zloporabe opojnih droga. Osumnjičeni je nevjenčanu suprugu duže vrijeme vrijeđao, omalovažavao i prijetio joj smrču. Prvog svibnja osumnjičeni ju je nazvao i zaprijetio joj da će ju ubiti na radnom mjestu. Par sati kasnije došao je do njenog stana gdje ju je nastavio vrijeđati. Tu su ga policijski službenici zatekli i priveli u policijsku postaju. Isti je dan obavljena pretraga stana i ostalih prostorija koje osumnjičeni koristi gdje je on, prije same pretrage, dobrovoljno predao 20,4 grama marihuane. Nakon dovršenog krim istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku PU zagrebačke.   

Policijski službenici III. Policijske postaje dovršili su krim istraživanje nad  27-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje i nasilničkog ponašanja u obitelji na štetu nevjenčane 24-godišnje supruge te kazneno djelo zloporabe opojnih droga.

Osumnjičeni je nevjenčanu suprugu duže vrijeme vrijeđao, omalovažavao i prijetio joj smrču. Prvog svibnja osumnjičeni ju je nazvao i zaprijetio joj da će ju ubiti na radnom mjestu. Par sati kasnije došao je do njenog stana gdje ju je nastavio vrijeđati. Tu su ga policijski službenici zatekli i priveli u policijsku postaju.

Isti je dan obavljena pretraga stana i ostalih prostorija koje osumnjičeni koristi gdje je on, prije same pretrage, dobrovoljno predao 20,4 grama marihuane.

Nakon dovršenog krim istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku PU zagrebačke. 

 



Stranica