Marihuanu, 23-godišnjak u stanu na Jarunu skrivao i prepakiravao radi daljnje prodaje

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2021/VELJAČA/18-2-21/foto03.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 23-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava protiv oboje podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Naime, sumnja se da je protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine marihuane koju je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Jaruna, nakon čega je tako pripremljenu drogu preprodavao na nezakonitom tržištu. Policijski službenici svoju su sumnju potvrdili obavljenom pretragom stana na Jarunu koji koristi osumnjičeni gdje je pronađeno ukupno 46,5 grama marihuane pakirane u dva omota, digitalnu vagu i predmete za pakiranje s tragovima droge te novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 23-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

FOTO: PU zagrebačka

Stranica