Na groblju napao zaposlenika- najprije verbalno, a potom i drškom lopate te ga teško ozlijedio

Slika /PU_ZG/ilustracije/foto pol auti 6.jpg
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teška tjelesna ozljeda“.
 
Naime, sumnja se da je 27. listopada u jutarnjim satima na groblju u Zaprešiću u Ulici Zelengaj, verbalno napao 46-godišnjeg zaposlenika groblja. Sve se dogodilo kada je osumnjičeni bio na groblju te bez prethodne komunikacije i konkretnog povoda verbalno ga napao. U cilju izbjegavanja sukoba, oštećeni je odmicao od 26-godišnjaka, no navedeno nije zaustavilo osumnjičenog u daljnjoj namjeri protupravnog ponašanja. Naime, s ciljem da teško ozlijedi 46-godišnjaka, osumnjičeni je skočio na obližnju prikolicu te s nje uzeo radni alat-lopatu, a potom slomio njenu drvenu dršku. Zatim je, sumnja se, nasrnuo na oštećenog i drvenom drškom ga više puta udario u predjelu ruke i pri tome ga teško ozlijedio.
 
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Stranica