Na području Ivanić-Grada pronađeno devet stabljika marihuane

Slika /PU_ZG/ilustracije/Marihunana.jpg

Policijski su službenici u kući pronašli drogu i streljivo

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim muškarcem zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.
        
Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga s ciljem daljnje preprodaje uzgajao i nabavljao veće količine marihuane i metamfetamina koje je potom vagao i prepakirao u kući na području Ivanić-Grada.
 
Krajem svibnja, policijski službenici pretragom doma i drugih prostorija kojima se koristi osumnjičeni pronašli su devet stabljika marihuane i 4,1 grama metamfetamina pakiranog u pet paketića te digitalnu vagu za precizno mjerenje težine kao i drobilicu. Također, prilikom pretrage pronađeno je i deset komada streljiva. Količine pronađene droge, vaga za precizno mjerenje težine i drobilica, nedvojbeno ukazuju da je droga bila namijenjena za daljnju prodaju.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, dok će zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana biti podnijet optužni prijedlog.

Stranica