Nakon što je brusilicom demontirao katalizator s vozila, policijski službenici spriječili njegov bijeg s mjesta događaja

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teška krađa“.
 
Sumnja se da je 19. rujna oko 4 sata u Trumbičevoj ulici u Zagrebu, osobnim automobilom marke BMW karlovačkih registarskih oznaka došao do parkirališta gdje je, s unaprijed stvorenom namjerom da tuđu pokretnu stvar oduzme drugome s ciljem da ju protupravno prisvoji, uporabom brusilice s osobnog automobila marke Fiat Uno zagrebačkih registarskih oznaka, demontirao katalizator i spremio ga u BMW s kojim je došao.
 
Odmah nakon počinjenja djela uočili su ga policijski službenici koji su spriječili njegov bijeg s mjesta događaja te ga doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.
 
Materijalna šteta iznosi oko 1000 kuna.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

Stranica