Nakon zaprimljene dojave o provali u stan policijski službenici uhitili 25-godišnjaka

Slika /PU_ZG/ilustracije/foto ilustracija - pol auto.jpg

Kriminalističkim istraživanjem potvrđena sumnja da je provalio u još tri stana

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje četiri kaznena djela „Teška krađa“ provaljivanjem.
 
Naime, sumnja se da je u utorak, 13. travnja oko 19.40 sati u Lomničkoj ulici,  zajedno s još jednim zasad nepoznatim počiniteljem provalio u stan 26-godišnjakinje, a kojom su prilikom otuđili nakit, da bi nakon zaprimljene dojave policijski službenici uočili osumnjičene osobe koje su se dale u bijeg, međutim, policijski službenici su 25-godišnjaka uhititi i priveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.
 
Isto se tako sumnja da je od 9. do 12 travnja 2021. godine provalio u dva stana u Paškoj ulici te u Ulici Gaje Alage da bi otuđio nakit, novac i kartice.
 
Nadalje, sumnja se da je u Lomičkoj ulici u Zagrebu u još jedan stan provalio između 1. i 5. travnja 2021. godine kada je otuđio novac.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski će službenici podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Stranica