Očevidom utvrđena sumnja u počinjenje teškog ubojstva, teškog ubojstva u pokušaju i samoubojstva

Slika /PU_ZG/ilustracije/FOTO- Ilustracija PUZ.jpg

Kriminalističko istraživanje se nastavlja

FOTO: Ilustracija

NADOPUNA 28.kolovoza 2023:

Jučer, 27. kolovoza oko 13.20 sati u Dugom Selu, Zagrebačkoj ulici u prizemlju kuće, objektu koji pruža usluge udomiteljstva starijima osobama, 85-godišnji korisnik smještaja je u kuhinji objekta, aktivirao eksplozivnu napravu (ručnu bombu) dok su se  u istoj prostoriji nalazili 81-godišnja korisnica smještaja te 78-godišnji i 79-godišnji korisnik smještaja. Uslijed eksplozije smrtno su stradali 81-godišnja korisnica smještaja i 85-godišnjak koji je ujedno i aktivirao eksplozivnu napravu, dok je 79-godišnjak teško ozlijeđen, a 78-godišnjak nije zadobio ozljede.

Provedenim očevidom potvrđena je sumnja u kazneno djelo Teškog ubojstva 81-godišnjakinje, pokušaja Teškog ubojstva na štetu 79-godišnjaka i 78-godišnjaka.  Liječnička pomoć teško ozlijeđenom 79-godišnjaku pružena je u Kliničkoj bolnici Dubrava.  Nastavlja se provođenje kriminalističkog istraživanja.

________________________________________________________________________________________


Danas, 27. kolovoza oko 13.30 sati u Dugom Selu, Zagrebačkoj ulici, iz za sada još neutvrđenih okolnosti, došlo je do eksplozije u prizemlju kuće, objetku koji pruža usluge udomiteljstva starijima osobama, u kojima su smrtno stradali 85-godišnjak i 81-godišnjakinja, dok je 79-godišnjak teško ozlijeđen.  Slijedi očevid i daljnje kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja okolnosti događaja.  
 
 

Stranica