Odigrana nogometna utakmica između GNK Dinamo i FC Shakhtar

Slika /PU_ZG/slike/MUP/utakmica/FOTO_FIFA1.jpg

Policija je kroz svoj puni angažman, prisustvom u užoj i široj zoni stadiona osigurala da navedeni sportski događaj prođe bez ijednog incidenta na štetu po građane i po imovinu grada Zagreba. 

Jučer, 6. studenoga od 21 do 23 sata, na stadionu Maksimir odigrana je nogometna utakmica UEFA Lige prvaka između GNK „Dinamo“ i FC „Shakhtar“, na kojoj je bilo nazočno 25.500 gledatelja, od toga je bilo 300 gostujućih. Prije, za vrijeme i nakon utakmice u službene prostorije privedeno je šest osoba (zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, odnosno ne posjedovanja važećih ulaznica i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, odnosno zaticanja osoba  pod vidljivim utjecajem alkohola). 
 
Osiguranje utakmice, iako vrlo posjećene i sa sigurnosnog aspekta zahtjevne, proteklo je u najboljem redu, s jedne strane zbog športskog ponašanja svih oni koji su pratili utakmicu na stadionu ali i zbog odlične suradnje i koordinacije u radu svih onih koji su bili zaduženi za sigurnost ovog športskog događaja.

Ovim putem želimo ujedno iskoristiti priliku i zahvaliti građanima kao i navijačima na športskom ponašanju koje uključuje i poštivanje uputa organizatora, redara i policijskih službenika.
 
FOTO: Ilustracija
 

Stranica