Osumnjičen za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“.
 
Naime, 30. studenoga 2022. godine oko 18 sati u Dubravi je 38-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka te se s njom u vozilu nalazio i 42-godišnjak. Tijekom vožnje mimoišli su se s osobnim automobilom marke VW Passat kojim je upravljao 22-godišnjak, a s kojim su prethodno imali razmirice unutar obitelji. Odmah nakon mimoilaženja u prometu, 22-godišnjak je krenuo vožnjom unatrag te naletio na osobni automobil marke Mercedes, što je ponovio još dva puta u kratkom vremenskom razmaku. Tijekom događaja su oštećeni 42-godišnjak i 38-godišnjakinja lakše ozlijeđeni.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su predali osumnjičenog pritvorskom nadzorniku dok su kaznenu prijavu podnijeli Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Stranica